Hoppa till sidans innehåll

Axvalls IF – IFK Värsås 1-2 (0 -1) Målskytt: Johan Östh 2

2017-05-11 02:48
Äntligen bra plan (lite trång) där det går att spela ett bra passningsspel och bra yttre förutsättningar. Vi skulle starta matchen lite tuffare då vi haft sämre 1:a halvlekar tidigare .
  • Uppdaterad: 2017-05-11 02:56

Det föll ut bra och vi skapar tryck mot Axvalls mål tidigt och med lite bättre skärpa i sista passningen hade vi tagit en snabb ledning. Nu kom målet efter en hörna där Osten fångar upp en lös boll och vandrar in i plan och med ett distinkt lågt skott och 0-1 är ett faktum. Härligt med en bättre start än tidigare.

Vi fortsätter att föra spelet men Axvall har några omställningslägen med raka löpningar som kunde blivit farliga om vår backlinje inte varit så vakna tillsammans med Gurra i kassen.

Första halvlek klart till oss men vi måste få till effektiviteten vid spelövertag.

Andra halvlek: Vi börjar ganska likt som i 1:a skapar lägen mot Axvalls backlinje och via bra djupledlöpning Kojjan snett inåt bakåt där mittfältsloket Östh kommer ångade och trycker in 0-2.

Grymmestart!! Nu måste Axvall hitta på något. Dom flyttar fram sina positioner lite och spelet jämnar ut sig lite på mittplanen, men vi skapar dom bästa lägena men lyckas inte ”stänga matchen”.

Med ett 0-3 mål.  Sista kvarten blir vi lite ängsliga och tappar lite kvalitet i passningarna och motståndarna bara kör. Axvall reducerar på hörna där dom når högt efter ett par dueller ,1-2.

Nu var det pannben och inställning för att inte tappa poängen, det löser vi på ett bra sätt men jobbigt att stå vid sidan.

SLUT årets första 3 poängare  bärgad , det blev ett härligt segervrål i Axvallskvällen.

Skribent: Svante Karlsson
Epost: Adressen Gömd
IFK Värsås - Herrar, Div 5 Östra
Vinkelvägen 4
541 78 Värsås
Telefon: +46500420452
E-post: This is a mailto link

Postadress:
IFK Värsås - Fotboll
Erik Orlov, Vinkelvägen 4
54178 Värsås

Besöksadress:
IFK Värsås, Högelidsvägen 11
54178 Värsås

Kontakt:
Tel: +46500420452
E-post: This is a mailto link

Se all info